dilluns, 28 de gener del 2013

POLLASTRE DE PAGES A LA CERVESA AMB PATATONES

Ingredients per 8 persones:

- un pollastre de pages tallat a trossos com per rostir
- 2 cebes mitjanes
- 4 tomaquets madurs grossos o 6 mitjanets
- 4 grans d'all
- una llauna de cervesa o una mitjana
- 1 kg de patatones
- oli d'oliva
- sal i pebre



Elaboracio:

En una cassola cubrirem el fons amb oli i rostirem el pollastre,previament salpebrat. Cuan estigui ben ros ( importantissim perque si no queda com bullit ) el treiem i el reservem. En el mateix oli posarem la ceba tallada en juliana,els tomaquets pelats i tallats a trossos,els alls i ho sofregirem tot a foc lent. Cuan estigui fet el sofregit, afegirem el pollastre, ho barrejarem be amb el sofregit i tirarem la cervessa. Cuan arrenqui el bull,baixem el foc i deixem que es vagi fent a foc lent,aproximadament durant una hora.

A banda,en una cassola amb aigua i sal, bullirem les patatones amb pell. Cuan estigun fetes,no massa,un pel duretes, les treiem,les passem per aigua freda i les pelem. Mitja hora abans d'acabar el pollastre les afegirem a la cassola i les acabarem de fer junt amb el pollastre.

Aquest plat es pot fer el dia abans i queda mes gustos.

Recepta de la meva amiga Rosa una mica variada per mi.











2 comentaris: