Ingredients per 6 persones:
- 500 gr.de salmo fresc
- 2 alvocats
- 1 mango
- 1 kg. de sal
- 1 kg. de sucre
- oli
- coriandre ( en castella cilantro )
- anet fresc ( en castella eneldo )
- 1 llimona
- fulles d'enciam variat
Elaboracio del marinat:
Demanarem a la peixateria que ens facin dos lloms de salmo,nets,sense espines,pero amb la pell. En un bol barregem el kilo de sal amb el de sucre i cubrirem una safata de forn amb aquesta barreja,col-loquem el salmo a sobre de la barreja per la banda de la pell,i a sobre del salmo posarem unes gotes de llimona i l'anet i ho acabarem de cobrir amb la barreja de sal i sucre ( el salmo ha de quedar completament cobert ) i a continuacio ho guardarem a la nevera 24 hores.
Un cop passat aquest temps ja estara marinat.
Elaboracio del plat:
Netejem be el salmo per treure la resta de sal i sucre i el tallarem a daus petits i farem el mateix amb l'alvocat i amb el mango als que els hi haurem tret,previament,la pell. Afegirem a l' alvocat unes gotes de llimona, el coriandre i una mica de sal, ho barregem tot i ja podrem montar el plat.
En un motllo posem primer una capa de mango,despres una capa de salmo i finalment l'alvocat i ho acompanyarem amb una mica d'amanida variada.
Aquesta recepta es de la meva amiga Angels
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada