Ingredients per 4 persones:
- 250 grams de pasta fresca, espaguettis o tagliatelles.
- una ceba
- un got de vi blanc
- 1/2 kg. de cloisses grosses
- una cullerada de farina
- all i julivert picat
- oli i sal
- orenga
Elaboracio:
En una cassola posarem oli i la ceba ratllada o picada i la sofregirem uns 10 o 12 minuts. Afegirem l'all i el julivert picat i sofregirem uns dos minuts mes i despres la cullerada de farina,la dorarem una mica i abocarem el vi blanc i deixarem fins que s'evapori l'alcohol. Obrirem les cloisses en aquest suc.
A part bullirem la pasta fresca amb oli i sal i un polssim d'orenga i cuan estigui " al dente " escorrerem la pasta i l'afegirem a la cassola i ho deixarem coure tot junt uns tres o cuatre minuts mes i ja es podra emplatar.
Aquesta recepta es de la meva amiga Rosma.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada