Ingredients per 6 persones:
- 6 pits de pollastre o 6 cuixes tallats a trossos
- Farina
- 1 ceba grossa
- 1/2 litre de brou
- 1 cullaradeta de curry
- 2 pomes acides tipus smith
- 1 llimona
- arros basmati
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboracio:
Salpebrem i enfarinem el pollastre i el posem a daurar en una cassola. Quan estigui ros el treiem i el reservem. En la mateixa cassola posem la ceba ratllada i quan sigui rossa aboquem el brou i la cullaradeta de curry, afegim el pollastre i el deixem coure uns 40 minuts a foc lent. Deu minuts abans d'apagar el foc afegim les pomes pelades i tallades a trossos grans per evitar que es desfagin i previament les sucarem en el suc de la llimona. Passats els 10 minuts ja podem apagar el foc. Acompanyarem el pollastre amb arros basmati que l'hauren bullit amb aigua,sal i oli durant 10 minuts.
Montarem el plat amb el pollastre,al costat un trosset de poma i una torreta d'arros i ho salsejarem amb el suc.
Recepta de la meva amiga Angels
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada