dimecres, 16 de gener del 2013

RAP AMB CARXOFES I PATATES

Ingredients per 6 persones:

- una cua de rap de 1kg i mig aproximadament
- 4 carxofes
- 5 o 6 patates mitjanes
- 4 grans d'all
- 250 grams de cloises ( opcional )
- oli i sal
- aigua

Elaboracio:

En una cassola posem oli i els grans d'all i els fregim sense que es cremin. Treiem els alls i possem les carxofes tallades a quarts,les fregim i cuan estiguin tobetes possem les patates mal tallades a trossos per que deixin anar tot el mido,les passem una miqueta que s'impregnin del gustet de l'oli d'all i les cubrim d'aigua. Ho fem coure i cuan arrenqui el bull,baixem el foc i deixem que es vagin fent. Un cop veiem que les patates estan tobes,mes o menys uns 20 minuts ( dependra del tipus de patata ) posem el rap,que haurem dit al peixater que ens el talli a medallons, i cuan torni a arrencar el bull, posem les cloises. Cuan s'hagin obert ja podem apagar el foc, el rap es cou de seguida i si ens passem es desfara. Es una recepta molt facil i rapida de fer i ens serveix com a plat unic.

Bon profit

Aquesta recepta es de la meva amiga Rosa





1 comentari: