Ingredients per 8 persones:
- 800 grams d'arros bomba
- 1 conill tallat a trossets petits
- 3 cebes de Figueres
- 4 tomaquets madurs
- 2 grans d'all
- 4 carxofes
- 200 grams de ceps o cualsevol altre bolet
- un litre i mig de brou de pollastre o de carn ( pot ser aneto o similar)
- un gotet de conyac
- oli d'oliva
- sal i pebre
Elaboracio:
Posar en una cassola l'oli i el conill, previament salpebrat, i fregir-lo. Un cop ros treurel i reservar. En el mateix oli fregir les carxofes tallades a quarts i un cop fregides treureles i reservar. Sempre en el mateix oli sofregir la ceba ratllada i cuan estigui transparent afegir els alls i el tomaquet ratllat, sofregir-ho tot i cuan estigui reduit afegir el gotet de conyac i deixar que s'evapori l'alcohol. Treure els alls i afegir els bolets per perfumar el sofregit, un cop fet aixo tirar l'arros i remenar- ho tot, afegir les carxofes i el conill i deixar- ho reposar una estona amb el foc apagat. Cuan ja aneu a cuinar- ho, tireu el brou, remenar- ho tot, rectificar de sal i pebre i coure fins que s'hagi consumit tot el brou, tastar- ho i si l'arros esta al punt ( un pelet dur) apagar el foc i deixar- ho reposar 5 minuts.
Bon profit
Bonissima idea Carme! Et felicito ja d'entrada pq te molt bona pinta tot, i et seguiré i copiaré de ben segur...ja t'explicaré com em queden...La veritat que cuino molt i hi han dies que necessito ideas i receptes diferents..així que em vas de conya!!!!! Un petò
ResponEliminaGracies guapa si tens receptes teves i me les vols enviar ho fas per whats o gmail amb fotos i les publico, ja veus que es un blog de la cuina de les meves amigues ok???
ResponElimina