dimarts, 5 de febrer del 2013

TRONCS DE LLUÇ EN PAPILLOTTE

Ingredients per 4 persones:

- 4 troncs de lluç de 3 dits aproximadament
- oli d'oliva
- sal i pebre
- suc de 1/2 llimona

Elaboracio:

En una safata de forn posarem els troncs de lluç, els salpebrem i els hi posarem un rajoli d'oli i de llimona pel damunt. Taparem la safata amb paper d'alumini i la posarem al forn previament escalfat a un 190 graus. Courem durant uns 20 minuts. Passat aquest temps ho destapem i ho deixarem coure 5 minuts mes. El peix ha de quedar molt al punt, per aixo hem d'anar en conta de no passar- nos en la coccio, sino quedaria ressec.
Aquesta recepta es molt rapida de fer i molt sana i baixa en calories. Podem acompanyar el peix amb verduretes al forn o simplement amb una bona amanida.





1 comentari:

  1. Hola Carme,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina