Ingredients per 4 persones:
- una bossa de pure de patates Maggi o similar ( a les capses hi han dues bosses,si voleu fer- ho per mes persones,8 per exemple, dons les quantitas seran el doble).
- una ceba
- 4 tomaquets madurs
- 1/2 kg. de carn picada de vedella i porc ( meitat i meitat)
- llet
- aigua
- sal i sucre
- oli d'oliva
- formatge ratllat
Elaboracio:
En una paella posarem l'oli,la ceba ratllada i ho sofregirem. Cuan la ceba estigui transparent,afegirem el tomaquet ratllat, ho salarem i posarem la mateixa quantitat de sucre que de sal. Cuan el sofregit estigui a punt afegirem la carn picada i tambe la sofregirem.
Un cop fet ho reservem i farem el pure de patates. Per fer el pure seguirem les instruccions del paquet.
Cuan tinguem fet el pure, agafarem una safata de forn i posarem una capa de pure fins que el fons de la safata quedi ben coberta, despres posarem la carn picada,la estendrem pel damunt ii tornarem a posar una capa de pure.
Fet aixo li posarem formatge ratllat i ho posarem a gratinar al forn fins que estigui dorat.
Aquesta recepta es d'origen portugues,es per aixo el nom d' Empadao.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada