- una dotzena de sardines fresques
- 7-8 alls pelats
- unes fulles de llorer
- una cullarada de pebre vermell dolç
- un got d'aigua de vinagre
- un got d'aigua de vi blanc
- farina
- oli d'oliva
Elaboracio:
En una paella posar l'oli ( uns dos dits ) i fregir els alls. Cuan estiguin rossos treurels i posar-los en una cassola de fang,ferro o el que tingueu que sigui fonda.
Enfarinar les sardines i fregirles en el mateix oli.
Cuan estiguin doradetes treureles i posarles en la mateixa cassola que els alls.
En el mateix oli de fregir les sardines i els alls possar una cullarada de postre de pebre vermell,remenar per que no es cremi i afegir les fulles de llorer. A continuacio tirar el got de vinagre i el de vi i remenar i a foc baix, esperar que arrenqui el bull. Tirar- ho tot pel damunt de les sardines, que quedin ben cobertes i tapar.
Sister... Aquestes vacances ho provare !!!
ResponElimina